Teststrik af saddelskulderbærestykke

Opdateret - der er nu fuldt hus på denne runde! Vi får løbende brug for testere så følg med her, på instagram eller i vores strikkepanel. Tak fordi du kiggede forbi.

Vi søger teststrikkere til test af saddelskulderbærestykke til kvinder og børn.

Vi har på forhånd valgt, hvilket garn der skal strikkes i og et par designfeatures. Vi sponsorerer garnet, men du må gerne selv vælge farve. Herunder følger en beskrivelse af de designs, vi ønsker strikket. Andre detaljer som i form af ærmetype (hvis ikke en vest), kraven, samt ribbredde i manchetter og kropafslutning kan du selv vælge. 

Hvis du tænker, der er en mulighed, der næsten passer næsten på det du gerne vil teststrikke, så må du gerne skrive alligevel. Det kan være det du gerne vil også er noget vi gerne vil.

Hvis du er interesseret, så send en mail til info@almaknit.com med den sweater du vil strikke (A-D) samt et par linier om, hvem du er og hvorfor du gerne vil teste hos os. 

Vi forventer at starte op i løbet af uge 49 (afhængigt af garnleveringstider). Deadline for teststrik er 3. januar 2021.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.

Vi annoncerer på siden når vi har fundet de teststrikkere, vi har brug for. Der kommer hele tiden flere test - så hold endelig øje, hvis det ikke lige gik denne gang.

Agnes & Kira

A: Sweater med saddelskulder og rund hals(barn)

B: Cardigan med saddelskulder og rund hals (barn)

C: Vest med saddelskulder og rund hals (barn)

  • Str. 6-7 år
  • Garn: Drops Puna (se farver i eksternt annoncelink)

D: Vest med saddelskulder og rund hals (kvinde)

  • Brystmål ca. 110-120
  • Garn: Drops Air (se farver i eksternt annoncelink)