Skab dit eget strikdesign // Birgitte Kruger Art

Skal du med på intim strikkeworkshop?

 

Vi har fået lov til at gæste Birgitte Krugers fantastiske showroom og studio i de fine gamle bygninger i Kronværksbyen på Krogborg - jeg garantere Danmarks fineste strikke-udsigt.

Mens Agnes har travlt med at passe ny baby, holder jeg en lille "Skab-dit-eget-strikdesign-workshop" i fantastiske omgivelser med Birgittes kunst på væggene.

 

Der vil kun være plads til 8 deltagere. Vi skal mærke på garn, dufte til garn, snakke om garn, vælge garn og strikke prøver, og så skal vi selvfølgelig bygge vores egen strikkeopskrift. Jeg glæder mig så meget til at strikke med jer❤

 

Det vil være en fordel hvis du kan medbringe Smartphone, Tablet eller Pc.  Hvis du ikke har hjælper vi hinanden og deler.  Medbring desuden dine ynligngsstrikkepinde og eventuelt noget garn fra gemmerne du længe har luret på hvad der skulle ske med. Der vil også være garn fra hhv BCgarn, Kremke Soul Wool og Erica Knight, som du kan strikke i på workshoppen, du vil også kunne købe det med rabat på aftene.

 

De hårde workshops-facts

Dato: 4. november 2021,⁠ Tid: 18:30-21:30

Pris: 300kr⁠
Sted: Kronborg 2B, 3000 Helsingør

Tilmelding her.

 

Du får: ⁠
▪️ Kaffe/te og lidt sødt til
▪️ En introduktion til skab-selv-dit-strikkedesign programmet og kort om vores rejse fra DTU til strikkens verden af skaberne bag (os).⁠

▪️ Din helt egen opskrift som du selv designer fra AlmaKnit (værdi 50kr).⁠

▪️ Valgfri label til din færdige strik (værdi 10kr).⁠

▪️ Individuel hjælp og rådgivning både til at tage mål og til at sammesætte dit design, så det bliver lige som du vil have det.

▪️ 10% på garn bestilt på aftene (BCgarn, Kremke Soul Wool & Erica Knight). Sendes efterfølgede.

▪️ Hyggeligt selvskab og nogle sjove timer.

 

/Kira