Teststrik: Høj hals og rullekrave raglan September 2020

Opdateret - der er nu fuldt hus på denne runde! Vi får løbende brug for testere i efteråret så følg med her, på instagram eller i vores strikkepanel. Tak fordi du kiggede forbi.

Vi søger teststrikkere af vores nye design-feature høj hals og rullekrave.

Vi har valgt, hvilket garn der skal strikkes i. Vi sponsorerer det, men du må gerne selv vælge farve. Herunder følger en beskrivelse af de designs, vi ønsker strikket. Bemærk, der er stadig en del valgfrihed i ærmer, antal masker i raglanstriben samt ribbredde i manchetter og kropafslutning - dem kan du selv vælge.

Hvis du vil være med, så send en mail til info@almaknit.com med den sweater du vil strikke (A-D) samt et par linier om, hvem du er og hvorfor du gerne vil teste hos os. Så vender vi tilbage i starten af næste uge (uge 39).

Vi forventer at starte op i løbet af uge 39 (afhængigt af garnleveringstider). Deadline for teststrik er 30. Oktober

 Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.

Agnes & Kira

Raglan sweater med høj hals

  • A: Barn. Brystmål 55-85,  strikkefasthed ca. 22 masker, Garnet er Sandness Alpaca (se farver i annoncelink til garnforhandler)

 

  • B: Voksen (brystmål 85-120), strikkefasthed ca 7masker. Garnet er Drops Polaris  (se farver i annoncelink til garnforhandler)

Raglan sweater med rullekrave

  • C: Barn. Brystmål 55-85,  strikkefasthed ca. 21masker i en kombination af Yaku og Månestråle fra Camarose (se farver i annoncelink til garnforhandler)

 

  • D: Voksen. Brystmål 85- 120, strikkefasthed ca. 16 masker. Garnt er Sandness Kos (se farver i annoncelink til garnforhandler)