3 tips til at opnå dit strikkeprojekts fulde potentiale med blocking

Vask med omhu
Før du blocker, er det vigtigt at give dine strikketøj en skånsom vask. Brug en uldvask l i lunkent vand. Undgå at vride dit strik for at forhindre filtning. Skyl indtil vandet løber klart og pres forsigtigt overskydende vand ud. Lad det tørre fladt, mens du blocker det. Du kan også vaske den i maskinen, men sørg for at du kender din maskine godt.

Grundlæggende om blocking: Sådan virker det
Blocking involverer at fugte dit strikkede stykke, forsigtigt forme det og lade det tørre fladt for at sætte stingene. Brug blockingssmåtter (reklamelink) eller håndklæder og nåle til at styre processen. Vær opmærksom på målene i din opskrift for at sikre, at dit projekt tørrer i den ønskede form. Lad dit projekt tørre helt, så det holder sin form.

Lær om avancerede blockingteknikker
Som med ethvert emne kan du få masser af smart udstyr. Dampblocking er fantastisk til sarte fibre som alpaca eller silke. Blocking wires (reklamelink) hjælper med at bevare lige kanter i f.eks. sjaler og tørklæder. Disse værktøjer kan tage dine projekter til næste niveau og sikre et professionelt, skarpt udseende, men er ofte ikke nødvendige.

blocking håndvask vask strik vaskemiddel


Ældre opslag Nyere opslag