Arrangementer - mærk, strik og spørg!

Vi vil gerne ud og møde dig. Vi laver arrangementer af forskellig art og du kan møde os på diverse craft og garn festivaler og markeder - vi glæder os til at møde dig.

Skab-dit-eget-strikdesign-workshop

Vi holder workshops af lidt forskellige karakter. Fælles er at vi altid skal mærke på garn, dufte til garn, snakke om garn, vælge garn og strikke prøver, og ikke mindst skal du selvfølgelig bygge din egen strikkeopskrift. 

 • Sart Strik Amagerbrogade 18, 2300 Amagerbro, 12. januar 2023 18:30-21:00, se mere info og køb billet. Bemærk tema om garn og fibres egenskaber.

  Online Workshop

  Skal vi også komme forbi dig?

  Vi vil smaddergerne rundt i hele landet, hvis du gerne vil have workshop i din lokale garnbutik el.lign., så prik dem lige på skulderen og få dem til at kontakte os - vi rykker gerne ud.

  Vi tilbyder følgende arrangementstyper:

  • "Skab-dit-eget-strikdesign-workshop" i f.eks. lokal garnbutik, hvor deltagerne hver skaber deres eget design på workshoppen.
  • "Lær-at-strikke-firmaevent" hvor vi medarbejderne lærer at strikke og vi fortæller om konceptet.
  • Foredrag om konceptet og vores rejse fra DTU til strikkens verden og hvordan teknologi kan spille sammen med håndarbejde.
  • "Skab-dit-eget-strikdesign-polterabend" for bruden (eller gommen) der er strikker og skal have en ny oplevelse med sin hobby.

   Kontakt os gerne for at høre mere på info@almaknit.com.